Redacteur (32 uur)

Functieomschrijving

Je zit als redacteur bovenop het laatste lokale nieuws. Je schakelt direct wanneer er iets van nieuwswaarde gebeurt en zet dit om naar onderscheidende en pakkende content voor print en online. Denk hierbij aan ophef rondom bouwprojecten of ontwikkelingen binnen de gemeenteraad. Maar ook de mooie verhalen, bijvoorbeeld over inwoners die zich vrijwillig inzetten voor de buurt. Je ontmoet veel mensen en je kunt echt iets voor ze betekenen.


Je draait mee in een enthousiast team op diverse locaties en bent medeverantwoordelijk voor de inhoud, vorm en ontwikkeling van de weekbladen. Je verzorgt een belangrijk deel van de redactionele werkzaamheden en geeft daarnaast redactionele en foto-opdrachten aan freelancers.

Functievereisten

  • HBO werk- en denkniveau met een journalistieke achtergrond
  • perfecte beheersing van de Nederlandse taal
  • ervaring in het creëren van een groot bereik van online en offline kanalen
  • belangstelling voor het regionale nieuws
  • gevoel voor opmaak, fotografie en computertoepassingen
  • in het bezit van een rijbewijs en een auto

Voor deze functie heb je een flexibele (tijds)inzet en enthousiasme nodig. Het zal ook voorkomen dat je in het weekend/avonden moet werken. Wegens wekelijkse uitgaven van de krant krijg je te maken met strakke deadlines, daar komt jouw stressbestendigheid goed bij van pas. We hopen dat je humor dan behouden blijft!


Wij bieden

Een mooie kans om een bijdrage te leveren aan onze organisatie die volop in ontwikkeling is.

  • een marktconform salaris per 4-weken, waarvan de hoogte afhangt van je werkervaring
  • laptop, mobiele telefoon
  • flexibel werken, thuis en op kantoor
  • veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk naar eigen inzicht te doen


Onze organisatie

Wij zijn Talvi Mediacentrum, onderdeel van Telstar Mediagroep. Als regionale uitgever van lokaal nieuws zijn we al 70 jaar actief in Noordoost-Brabant en Noord-Limburg.
Telstar Mediagroep bestaat uit acht nieuws- en mediabedrijven welke gevestigd zijn in Zuid Holland en Brabant. Door het grote bereik van onze lokale nieuwsmedia (25 wekelijkse nieuwsbladen en 30 nieuwssites) te combineren met marketingdiensten, hebben wij een divers portfolio waarmee we klanten kunnen helpen bij het bereiken van hun communicatiedoelen. Vanuit het hoofdkantoor in Pijnacker worden de lokale vestigingen ondersteund door de collega’s van de afdelingen DTP, administratie, HR, ICT, marketing en Design.


Voel jij je aangesproken door deze vacature en herken jij je in onze kernwaarden Lokaal betrokken, professioneel, vertrouwd en verbindend? Dan zien we je sollicitatie graag verschijnen! 


Solliciteren

Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in de omschrijving? Klik dan op 'reageer op deze vacature' en upload je CV en motivatie. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Jeroen van der Horst via jeroen@talvimediacentrum.nl of 06-38693418.